fbpx
Coş gol

GEL DE DUS PLAISIR DÉLASSANT 200ML

Imprimare
GEL DE DUS PLAISIR DÉLASSANT 200ML
Cu extract de flori de frangipanier

Baza de spalare ultradelicata
pH fiziologic adaptat
Prețul de vânzare 21,00 lei
Reducere
Descriere

 

 

Formula cu suc organic de Aloe Vera și extracte de flori de frangipani (alb și roșu).

Centifolia a selectat pentru acest gel de duș un extract de flori de frangipani, cunoscute pentru parfumul lor usor dulce. Cu un pH adaptat fiziologic si realizat ca o  bază de curățare foarte delicată din zahăr și nucă de cocos, acest gel de duș lasă pielea catifelata. Sucul organic de Aloe Vera pe care îl conține este cunoscut pentru proprietățile sale hidratante. Lejer și ușor de clătit, spuma sa eliberează un parfum relaxant moale. In timpul dusului, lăsați-vă invadați de un moment intens de stare de bine naturală.

Guma de salcâm încorporată în acest produs provine din salcâmul Senegal și recoltată manual în Africa. Acești copaci sunt plantați în regiunea subsahariană pentru a încetini înaintarea deșertului. Este o resursă 100% regenerabilă, care este una dintre principalele surse de venit pentru populațiile locale.

Aplicați o cantitate mică de produs, frecați apoi clătiți. Pentru a obține mai multă spumă, vă sfătuim să folosiți o floare de duș.

Cosmetice ecologice și organice certificate de ECOCERT Greenlife în conformitate cu standardul ECOCERT disponibil pe http://cosmetiques.ecocert.com

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Cetifolia

Toate elementele produse de plante pentru a asigura o viață armonioasă (creștere, protecție, frumusețe și atractivitate, efect tonic și rigoare etc.) sunt cercetate, izolate și aplicate ca soluții pentru nevoile noastre zilnice: fermitate, reparații celulare, hidratare, Tonicitate, suplețe, strălucire etc.

Contact

Ne puteti contacta:

Telefon : 0372965788

E-mail: biocosmetice@trevor.ro

PLOIESTI, Prahova

 

Program de lucru :

L-V 9.00-17.00

 

Intrbari frcvente:

Please publish modules in offcanvas position.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd