fbpx
Coş gol

ULEI VIRGIN DE COCOS BIO

Imprimare
Protectie si infrumusetare podoaba capilara
Ulei 100% pur, natural si biologic
Corp si par
100ml
Prețul de vânzare 37,00 lei
Reducere
Descriere

Denumit arborele vietii cocotierul este una dintre cele mai vechi plante utilizate de oameni. Uleiul de cocos este bogat în acizi grași, este cunoscut pentru proprietatile  hrănitoare, protectoare și emoliente. Ideal pentru a hidrata cele mai uscate zone ale corpului, este de asemenea foarte popular ca ulei de masaj, deoarece parfumează delicat pielea fără a lăsa un film gras. Tratament capilar exceptional, uleiul de nucă de cocos dă putere și strălucire părului.

Lasa-te coplesit de un moment de relaxare gratie parfumului sau dulce .

 Uleiul de cocos bio este un puternic hidratant pentru pielea uscata, are proprietati nutritive, este antioxidant si antiinflamator. Calmeaza pielea iritata si aceasta isi recapata catifelarea. Ajuta in procesul de refacere a barierei hidrolipidice a pielii. Pielea devine hidratata si catifelata.

Este recomandat atat pentru ingrijirea pielii cat si a parului. Este extrem de apreciat pentru parfumul sau fin , exotic.

Pentru piele:

- recomandat pielii uscate si descuamata: pentru pielea intarita se aplica prin frecarea coatelor, genunchilor sau calcaielor uscate;

- dupa dus, aplicat pe piele reface nivelul hidrolipidic, fiind un bun tratament hidratant

- pentru ingrijirea pielii mainilor

- pentru ingrijirea buzelor

- pentru aplicare pe pielea sensibila dupa expunerea la soare

Pentru par:

- pentru parul uscat, pentru refacerea varfurilor uscate si despicateUtilizare: inainte de samponare aplicati pe par si scalp si masati timp de cateva minute;

- ca masca de par dupa spalarea parului - se aplica pe parul spalat si se lasa pe timpul noptii, sub un prosop, sa actioneze asupra firului de par. Spalati parul dimineata. Este un adevarat tratament bio pentru par.

- ca masca de par, uleiul de cocos incalzit usor, mentinut in par cateva ore sub un prosop fierbinte, dupa care parul se spala.

- pentru calmarea parului cret, rebel

- este un nutritiv capilar

Acest ulei vegetal se remarca prin absorbtia rapida in piele.

Se aplică pe corp sau de păr prin masaj usor. Depozitati într-un loc rece, uscat, ferit de lumină. Uleiul de cocos se solidifica la o temperatură sub 25 ° C Acest lucru nu afectează calitatea acestuia. Pentru a utiliza, treceti sticla sub apa fierbinte.

 

Cosmetice ecologice si naturale certificate de ECOCERT Greenlife în conformitate cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetiques.ecocert.com

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Cetifolia

Toate elementele produse de plante pentru a asigura o viață armonioasă (creștere, protecție, frumusețe și atractivitate, efect tonic și rigoare etc.) sunt cercetate, izolate și aplicate ca soluții pentru nevoile noastre zilnice: fermitate, reparații celulare, hidratare, Tonicitate, suplețe, strălucire etc.

Contact

Ne puteti contacta:

Telefon : 0372965788

E-mail: biocosmetice@trevor.ro

PLOIESTI, Prahova

 

Program de lucru :

L-V 9.00-17.00

 

Intrbari frcvente:

Please publish modules in offcanvas position.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!