Coş gol

MACERAT ULEIOS DE ARNICA BIO

Imprimare
Traumatisme si dureri musculare
Ingrediente 100% de origine naturala si biologice
Fara conservanti
100ml
Prețul de vânzare 58,00 lei
Descriere

Acest macerat uleios de arnica montana, flori de munte recunoscute pentru eficacitatea lor  impotriva loviturilor, este cunoscut pentru utilizarea lui impotriva entorselor, umflaturilor sau vanatailor( fara rana deschisa)

De asemenea, ajută la calmarea durerilor musculare. Maceratul de arnica poate fi de asemenea utilizat în caz de picioare grele, datorită proprietăților sale de stimulare.

Se aplica pe corp si se maseaza usor pentru a patrunde usor in piele. Nu se aplica pe pielea cu rani deschise, lezata sau care prezinta cuperoza.

 Se poate aplica inainte de efectuarea eforului fizic pentru a evita durerile musculare sau congestiile. Se folosesc cateva picaturi care se maseaza direct pe muschi prin miscari rapide si stimulante.

Dupa efort fizic se foloseste uleiul pentru masaj decontractant amplu si lent.

Pentru tratarea pielii uscate sau traumatizata (vanatai, edeme) se aplica prin masaj local cu miscari lente.

 Se pastreaza in recipientul original la o temperatura mai mica de 20 de grade Celsius ferit de lumina si razele soarelui.

Nu lasati sa ia contact cu aerul. Uleiul se poate coagula in mod natural la o temperatura sub 10 grade Celsius, acest lucru nu afecteaza proprietatile sale naturale.

 

 Cosmetice ecologice si naturale certificate de ECOCERT Greenlife în conformitate cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetiques.ecocert.com

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Cetifolia

Toate elementele produse de plante pentru a asigura o viață armonioasă (creștere, protecție, frumusețe și atractivitate, efect tonic și rigoare etc.) sunt cercetate, izolate și aplicate ca soluții pentru nevoile noastre zilnice: fermitate, reparații celulare, hidratare, Tonicitate, suplețe, strălucire etc.

Contact

Ne puteti contacta:

Telefon : 0372965788

E-mail: biocosmetice@trevor.ro

PLOIESTI, Prahova

 

Program de lucru :

L-V 9.00-17.00

 

Intrbari frcvente:

Please publish modules in offcanvas position.